Genel

Bitmeyen Çile: Venom Let There Be Carnage

Abone Ol 

Selam!

Aylarca bekleyip heyecanlandığımız, izlemek için şahsen can attığım film Venom: Let There Be Carnage filmi kaçıncı kez ertelendi bilmiyorum.

Sabırsızlıktan ziyade bu biraz istekten oluyor olsa gerek. Fakat hiçbir şey söyleyemiyorum. Sony, filmi duyurmasından itibaren filmi dört kere erteledi. Hadi ilk iki sefer ertelenmesinde Sony’nin Covid-19’u bahane etmesi haklı bir bahaneydi. Fakat şu raddeden sonra neden hala erteliyorlar, inanın hiçbir fikrim yok. İlk erteleme 2021 yılında iken, ikincisi de 24 Eylül 2021 oldu. 13 Ağustos itibariyle filmi üçüncü kez erteleyerek 15 Ekim 2021 tarihine çektiler. Yeni erteleme kararı üstüne fikirlerinden vazgeçmiş olacaklar ki bu tarihi daha da uzağa atarak 21 Ocak 2022 tarihine verdiler. Yıl isimlerine bakınca resmen iki sene ertelemiş bulunuyorlar. En son 20th Century Studios tarafından yapılan The New Mutants filmi böyle ertelenmişti ve tam bir fiyasko olmuştu. Umarım Venom: Let There Be Carnage filmi de böyle olmaz.

Venom: Let There Be Carnage' New Posters Reveal | HYPEBEAST

Bilmeyenler veya unutanlar varsa diye kısaca Venom: Let There Be Carnage filminden bahsedeyim. İlk filmde Riot’u yok eden Venom-Eddie Brock ikilisinin devamını izleyeceğiz. Fragmanda gördüğümüz kadarıyla ikili arasındaki ilişki bir hayli yorucu duruma gelmiş, Venom Eddie için can sıkıcı hale gelmiş. Buna rağmen iyi anlaştıklarını da halen görebiliyoruz.

Cletus Casady karakterinin Woody Harrelson tarafından canlandırılacak olması şahsen filme çok büyük renk katacaktır. Kaldı ki Carnage simbiyotunu ilk kez sinematik arenada göreceğiz. Fakat tek korkum yukarıda da söylediğim gibi filmin fiyasko olması durumu.

Son olarak bir sonraki sefere görüşmek üzere! Kendinize çok iyi bakın. :))

Abone Ol 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu