Genel

Doktor Strange: Çoklu Evren Çılgınlığında İncelme 

Abone Ol 

Marvel’ın yeni filmi ‘Doktor Strange: Çoklu Evren Çılgınlığında’ beklentiyi karşılamadı.

Defalarca ertelenen Doktor Strange filminde beklenti oldukça yüksekti. Özellikle Örümce Adam Eve Dönüş Yok filminde Tobey Maguire ve Andrew Garfield göründükten sonra Doktor Strange filmine beklenti yüksekti. 

Filmin giriş sahnesinde America Chavezi görüyoruz. Chavez’in karakter gelişimi nerdeyse sıfırdı, film başında güçlerini kullanmayı bilmeyen kız ne oldu da güçlerini kullanmayı öğrendi. Strange ‘in Chavezi Wanda’yı durduracak kadar güçlü olduğuna ikna etmeyi başardı. Ama bunu anlayacak ne yaşadı gibi soruların cevabı maalesef filmde yok.

Birden fazla Strange

3 tane farklı Strange gördük diyebiliriz. Fragmanlarda verilen çizgi roman Strange sadece 2 saniye görüldü. Zombi Strange ve kötü adam Strange vb. Filmde olması nerdeyse hiçbir şey ifade etmiyor. 

Wanda ve Çocukları  

Kötü karakterin vizyonu ancak bu kadar kötü olabilirdi. WandaVision dizisinde bir süre çocuklarını gördüğü için evrenleri birine karıştırmaya karar veriyor. Önceki filmlerde kardeşi de öldüğünde Wanda yasını hiç tuttuğunu göremedik birdenbire karaktere duygusallık verip filme kötü karakter olarak eklemek çok yapay gösteriyor.

Marvel’ın planı 

Marvel’ın önümüzdeki 10 yıl planını çoktan yaptığını anlaşılıyor genç yenilmezler in temeli resmen atıldı. Örümcek adam, Hawkeye (Kate Bishop) karakterlerini çoktan gördük. America Chavez’de bu ekibin bir parçası olacağı kesin Genç Yenilmezler (Young Avengers) önümüzdeki yıllarda izleyeceğimiz kesin. 

Sonuç

Beklentiyi karşılayamayan Doktor Strange: Çoklu Evren Çılgınlığında isminin hakkını veremiyor. Benim isim önerim Doktor Strange: Kötü karakter bulamadık Wandayı koyduk. 🙂

Çoğunlukla eksileri olan filmde iyi yanları tatbiki vardı fantastik dörtlü ve X men görmemiz tek güzel nokta diyebilirim.

Bir diğer iyi yanı ise yeni kötü adamlar için çok yönlü olasılıklar açıyor.

Abone Ol 

Kaan Sezer

1999 Eskişehir doğumlu. Gazetecilik 2. Öğrencisi. E spor , teknoloji, felsefe alanlarında içerik üretti. Kedileri çok seviyor. Hayyam'la Eflatun'a takıntılı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu