Genel

İkili ilişkilerde yüz analizi

Abone Ol 

İkili ilişkilerde yüz analizi

İletişim  geçmişten günümüze niyetlerin deyiş tokuşudur.  Her zaman ikili diyaloglarda karşı taraflar bir birinin  temel niyetine önem vermelidir. Katkı mı yoksa yenme duygusu mu meydanda bakılmalıdır. İnsanlar  başlangıç niyeti ile sonu hazırlar daima. Niyetlere dikkat derim..

Elbet o niyet ile sobeleneceksiniz.

İnsanlar hep temel ihtiyaçları güven arzıdır. Şimdi ise ikili diyaloglarda  karşı tarafın mimik ve  beden dilinden neler anlıyoruz bakalım. Fakat bu hususta  bildirmek isterim ki, her zaman istisnalar söz konusudur.

İnsanalar kendileri değişmez, çevresel faktörler dahilinde değişir ve gelişir. Ve bu da  vücut ve nöronsal   iç duyularımıza  etki eder.

Başlayalım böyleyse;

  1. (kadın) burun yapısının dar olarak inmesi  ve  dudak  bükünün küçük  genel yapısı oksijen oranının yeterli alınmaması  agresifliğe  neden olur.

2.Erkeklerde ise çene hattının küçük inişi dudak çevresi darlığı bencillik göstergellıyınden sadece  bir kaçıdır.

 Güvenirlik açısından   üç temel  hatta dikkat edilir genel kişilik aura analizinde.  Erkeklerde keskin  çene  , iri yarı yapı  babaç görünüş, güçlülük  kadınların en çok dikkat ettiği epigenetik faktördür. Unutmayalım bu söylediklerim araştırmalarla ulaştığımız malumattır. Netice değildir.  Böyle ki kendisini yetersiz, eksik gören her bir kişi  kabadır, mutsuzdur ve tatminsizdir.  Bunlar dışsal faktörler sonucu oluşan travmatik  bilinçaltının  karakterimize yansımasıdır.

Ve bu arada alın bölgesindeki çizgileriniz  saç kısmınıza doğru keskinleşiyorsa  gaddar olma olasılığını ifade eder.  Bu yüzdendir ki, dünya yöneticilerine dikkat ettiğimizde  yüz yapılarının birbirine ne kadar  benzediğini görmekteyiz.

 Ergenlik dönemi önemsenmeyen, baskı  uygulanan  kişi  büyüğüdüğü çağda onun izlerini taşır. Alın bölgesi inişli çıkışlı ve    keskinlikle kaplı olması yaşanan stresin simgesidir. . Bunun tam aksi ise    çocuğun  baskı ve stresten uzak tutulması anlamını içerir.

Az öncede  dediğim gibi kişiler dışsal faktörler sonucu değişir ve bu değişim oranı %80  dir. Yani aslında tamamımızı    değiştiren nerede ise çevre ve koşullarıdır. %20 dilim ise bizim  epigenetik faktörlerimiz, beslenme ve kendimizi geliştirmemizdir.

Kaldığımız yerden devam edelim  bakalım.

*

Sevgili çene hattına geldi sıra. Hırslı, asabiyyet yüksek olan kişilerin çenesi sivri ve uzundur. Bu kişiler daha çok  yönetim ve idarecilik   yönleri  baskındır. Ve unutmayın  ki kaygılı kişiliklerin her zaman   hırslı bir tatminsizlikleri vardır. Ve yüz yapınızdaki mimikleriniz sizlere ve yaş alma sürecinizi takip eden en iyi dostlarınızdır.  Kulağın yukarı   doğru uzanıp sivrilmesi  bencil kişilerde en çok görülen faktördür.

 Her zaman ister karşı cins, isterse de  ikili ilişkilerde   niyetinizi gözden geçirip,  başlangıç niyetinizin  sizi doğru sonuca götürmesine izin verin. Başlangıç niyetinizi sıkı tutup, kendinize sadık kalın. Aksi takdirde  kendinize yaptığınız her bir ihanette varış noktası  olumlu sonuç vermez.

 Peki karşı taraf  bir  birinde hangi faktörlere dikkat etmelidir.?!  Ancak burada  bir daha hatırlatmam  lazım ki bu olaylar sizden kenar  bilinç altımızın   üretimidir. Evet estetik güzellik kişisel zevke bağlı değişkendir. Güzellik bakan kişinin gözlerinde değil, beynideki  döngüdedir . Evet evet   şaka yapılarak kurulan   bir cümle değil.  Yani nöronlarının çalışma hızı sonucunda elde edilen veri sizleri olumlu ya  da olumsuz, sinyaller göndermektedir.

*

Kadın erkekte testosteron belirtilerini  yani yüz yapısını genel duruşu ararken, erkek kadında  dişilik ve üretkenlik faktörünü aramaktaymış. İnce yüz,  yapılı kaş dolgun elmacık kemik (içinde elma yerine su doldurulmuş torbacıklar değil arkadaşlar)  dolgun dudaklar, morartısız göz çevresi ve leğen kemiği genişliği.   Ve bunlara onlar değil  bilinç altları karar veriyormuş.  Evet bilinçaltı bu kadar kriter mi ister dediğinizi duyar  gibiyim.   Bu duygular edatlarımızdan geçme ana hususlardır.  O yüzden epigenetik arkadaş bizim en iyi yol gösteren faktörümüzdür.

* Konuşurken göz teması  ve ya temassızlığı.

 Üst dudağa bakma  cinsel istismar göstergesiyken, göz temasının kurulmaması çekingenlik ve ya yalan, sağ ve sol tarafa bakmak ise,  sol derine inme, sağ ise rasyonellik bakışını açıklar.

 Yani siz cümle kurmasanız dahi beden   diliniz ve ya  mikro mimikleriniz sizden önce hislerinize sözün asıl anlamında tercüman  oluyor.  O yüzden bazı kişilikler “ enerjim tutmadı” “gözüm ısırmadı” gibi kavramlar kullanıyorlar.  Siz siz olun tercümanınızı iyi eğitin arkadaşlar.

          İkili ilişkilerde yüz analizi –                                                                                    Ülker Mehdili

Abone Ol 

ulker mehdili

Ülker Mehdili Uyruğu:Azerbeycan Okuduğu Unıveriste:Uludağ işletme bölmü

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu