Hikaye

Kaderin Oyunu

Abone Ol 

Henüz üniversite sınavına hazırlanıyordum. Sene 2020. Dershaneye gidiyordum o zamanlar. Tabi ders falan bilirsiniz ki bahane. Arkadaşlarla gez, eğlen, ye, iç. Bu şekilde geçiyordu günlerim. Bunlar olurken biri vardı hayatımda. Hayatımda neredeyse 4 yıllık bir yeri olan birisi. Bu 4 yıllık süre içinde sadece ilk 1 yıl birlikte kalabilmeyi becerebilmiştik. Sonra anlaşmazlıklar araya giren mesafeler derken bir şekilde ayrıldı yollarımız. Ardından 3 sene geçti ve ansızın aklıma geldi yine. Sosyal medyadan öyle bir bakındım. Bir ilişkisinin olduğunu farkettim. Ki bana kendisi bu olaydan 2 ay önce mesaj atmıştı beni görmek istediğini söylemişti. Bir tepki vermedim gidip kendisiyle konuşmadım her şey o an öylece kaldı.

Yaz tatiline girdik o sene ve bir süre sonra üniversite sonuçları tercihleri yerleştirme kayıtları sonuçları derken iyi kötü güzel bir bölüm ve üniversite kazandım ve okula gittim. Her şey iyi, yeni insanlar tanıyorum,yeni arkadaşlarım oluyor, yeni ortamlar tanıyorum derken bir gün arkadaşım sayesinde girdiğim bir ortamda onu görüyorum. Ve hayat, kader bizi yine bir araya getiriyor. Hem de hiç tahmin edemeyeceğim bir yerde, hiç tahmin edemeyeceğim bir zamanda.

Şimdi mi? 6 yıl öncesine nazaran birbirimizi çok iyi tanıyan 2 insan olarak daha da yaşanmışlığın büyümenin verdiği olgunlaşmanın etkisiyle birbirimizin değerini daha iyi biliyor, daha çok sevgi, saygı ve güvenle ikimizin birleştirdiği bir hayata devam ediyoruz.

Abone Ol 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu