Genel
Trend

Mesafelerle Aşk

Abone Ol 

Mesafelerle aşk size neyi çağrıştırıyor ? Herkes birine aşık olur ya da en azından aşık olduğunu zanneder. Peki bu aşkların arasına mesafeler girerse , peki o zaman ne olur ? Aşk mesafelere rağmen devam mı eder. Yoksa diğerleri gibi aşık olduklarını zannedenler ne yapar bu mesafeler araya girince .

İnsanlar hayatlarından birçok kez aşık olabilir çoğu konuşmacının demesi üzerine . Ama bana göre sadece bir aşkında çok büyük riskler alabilir . Bu tabi ki kendini aşık zannedenleri kapsamıyor. Eğer bir insan aşık olduysa araya ne kadar mesafe de girse bıkmaz bekler aşığını . Aşk bir anda olabilen ancak emek verilerek devamı getirilen bir duygudur. Düşünceme göre Mecnun Leyla’ya olan aşkı için emek vermeseydi belki de mesafelere dayanamaz aşkı heba olurdu. Anlayacağımız mesafeler olur aşkta önemli olan bu aşkı mesafelere rağmen koruyabilmek .

Mesafeler aşka engel değil hatta mesafeler aşka özlem katara kişilerin birbirlerine daha çok bağlanmasını sağlayabilir. Aşkınıza ne olursa olsun sahip çıkın mesafeler araya girse bile çünkü yarın çok geç olabilir. Mesafeleri kat etmek gerekiyorsa yapılmalı, sabretmek gerekiyorsa edilmeli . AŞK mesafelere rağmen güzel bir duygudur …

Bu yazıyı güzel bir şekilde sonlandıralım şimdilik;

Gün geçtikçe daha çok bağlanıyorum sana Daha çok seviyorum seni Böyle bir saniye sonrasında bile o sevgim bir üst raddeye çıkıyor İçim içime sığmıyor mutluluktan Bir gün kaybedeceğim diye seni aklım çıkıyor Çünkü ben seninle çocuklaştım yeri geldiğinde de ciddileşip büyüdüm Sanırım seni kaybedersem en çok çocuk yanımı kaybedeceğim bundan korkuyorum Ama olan korkum seni her geçen gün sevmeme engel olamıyor Uyandığımda ilk aklıma gelen Uyurken hep aklımda olan Sadece sen oluyorsun Sanırım aşk böyle bir şey Her an aklımda Mesafelere rağmen bir düşünce uzağımda …..

Abone Ol 

rabia koç

İstanbul da doğmuş ve lisesini İstanbul da okumuştur .Uludağ Üniversitesinde aşçılık bölümünü bitirmiştir .

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu