Genel

Otomobilini Elektrikli Hale Çevirebilirsin.!

Abone Ol 

Günümüzde teknoloji dünyası her geçen gün hızına yetişemediğimiz şekilde arayı açmaya devam ediyor ve birçok alanda hayatımızı kolaylaştırıyor. Bunların arasında tedavi yöntemleri, ulaşım, bilimsel yöntemler ve ev işleri bile yer alıyor.

Son yıllarda trend olan teknolojiler kervanına elektrikli araçlarda katılmıştı.

Elektrikli araçların artılarından bir kaçı ise: 

-Benzin veya mazot kullanmadıkları için çevreye duyarlılık sağlayıp havaya zararlı gazlar salgılamıyorlar.

-Benzin veya mazot tüketimine kıyasla yüzde 75 oranında tasarruf sağlıyor.

-Hiçbir karmaşık sistem kullanmayarak, direkt olarak bataryadan gücünü alıyor ve basit bir motor kurulumuyla beraber üretiliyor. Sonuç olaraksa araç bakımına gittiğimizde, bakım masrafları ciddi oranlarda pozitif yönde ivmeleniyor.

-Çok daha sessiz ve konforlu bir deneyim sunuyor.

Elektrikli araca dönüştürme işlemi sonrasında yakıt göstergeniz yerini batarya göstergesine devrediyor.

Eğer siz de aracınızı satıp sektörü günden güne yönetmeye başlayan elektrikli bir araç alma planları yapıyorsanız, günümüz teknolojisinde buna hiç gerek kalmadı! Kaldı ki günümüz fiyatlarında yeni bir araç alma maliyeti dudak uçuklatan cinsten.

 Elinizdeki aracı elektrikli bir modele rahatça çevirebilirsiniz. Kullandığınız araçtaki motor bölümü ve yakıt deposu araçtan çıkartılıyor. Ağırlık merkeziyle dengeyi sağlayabilmek için motorun bulunduğu bölüme batarya yerleştiriliyor. Kısacası bu işlem aracınıza LPG taktırmak kadar kolay.

-Egehan GÜNGÖR

Abone Ol 

Egehan

Doğum ve köken olarak İzmir'liyim. 1996 doğumluyum. Üniversite eğitimimi antrenör ve ikinci dal olarakta beden eğitimi öğretmeni olarak tamamladım. Çocukluğumdan beri spor, bilim ve sanatın içindeyim. Şuanda içerik yazarlığı ve yaşam koçluğu ile hayatıma devam ediyorum.
Başa dön tuşu