Yazarlar

Abone Ol 

Sitemizde Yazar olmak istiyorsanız iletişim formu aracılığıyla bize ulaşabilirsiniz.

Mevcut yazarlarımız sizlerde Yazarlar sayfasında profilinizin olmasını istiyorsanız Whatsapp butonuna tıklayıp iletişime geçebilirsiniz.

Yazarlar :

kadir küçük

KADİR KÜÇÜK 
Editör – Yazar

1994 Erzurum Horasan doğumludur. Liseyi Mersin İmam-Hatip Lisesi’nde okudu. Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde Kamu Yönetimi bölümünü, Anadolu Üniversitesi’nde İlahiyat Ön lisans bölümünü bitirdi. Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde ikinci lisans eğitimini Gazetecilik Bölümü ve Bankacılık & Finans alanında da Yüksek Lisans okumaktadır. Lise hayatıyla beraber birçok sivil toplum kuruluşlarında gönüllü faaliyetlerde bulundu. Halen birçok alanda gönüllü olarak faaliyetler yürütmektedir.

ELİF AKIRMAK
Yazar

Reklamcılık sektöründe yer alırken aynı zamanda küçük yaşlarda günlük tutarak başlayan yazı yazma tutkusu ilerleyen zamanlarda sosyoloji ve yaşam alanında yazılar yazmaya dönüştü. Yazma tutkusunu, diğer bir ilgi alanı olan sanat ile birleştirerek yazılarını kaleme almaktadır.

FEYZA GÜNEY
Yazar

2002 yılında Yalova’da doğmuştur. Liseyi bitirdikten sonra Karadeniz Teknik Üniversitesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünü okumaya başlamıştır. Öğrenim hayatı devam etmektedir. En büyük ilgi alanları, yazarlık ve resim üzerinedir.

HAMİDE AKÇA
Yazar

1998 tarihinde Samsun’da doğdum. İlköğretim ve ortaöğretimi Samsun’da tamamladım. Kocaeli Üniversitesi Tarih bölümünden 2022 yılında mezun oldum. Lisans hayatım boyunca zorunlu derslerimin yanı sıra edebiyat, sanat ve sinema hakkında da dersler alarak kendimi bu alanda da geliştirmeyi hedefledim. Kendimi geliştirmek için katıldığım bu sitede beni tarih, edebiyat, sanat ve sinema hakkındaki yazılarımla tanıyacaksınız.

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı nazligulkocak-903x1024.jpeg

NAZLI GÜL KOÇAK 
Yazar

2000 yılında Ankara’da doğmuştur. Liseyi bitirdikten sonra Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi, Güzel Sanatlar Bölümünü okumaya başlamıştır. Eğitim hayatı devam etmektedir. Sanat en büyük ilgi alanıdır.


ERDENİZ TUNÇ 
Yazar

2003 yılında Bartın’da doğmuştur. Bilişim Teknolojileri bölümünde okuduğu Lise’den 2021 yılında mezun oldu. Bilişim Teknolojileri ve Kısa Film alanlarında proje üretmeye devam etmektedir.

SİNAN KAYTANCILAR
Yazar

1990 Eskişehir doğumludur. Liseyi Eskişehir Anadolu Teknik Lisesi’nde okudu. Anadolu Üniversite’sinde Türk Dili ve Edebiyatı lisans bölümünü, Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nde Yeni Türk Edebiyatı yüksek lisans bölümünü bitirdi. Bireysel olarak yazılarına devam etmektedir.

ZEYNEP İNAL
Yazar

2001 İstanbul doğumluyum. Liseyi bitirdikten sonra Kırklareli Üniversitesi , tarih bölümünde ve İstanbul Üniversitesi, çocuk gelişimi bölümlerinde eğitimlerime devam etmekteyim.

NAZLIHAN CAN
Yazar

Merhaba ben Nazlıhan CAN, Rize Sosyal Bilimler lisesinde 11 .sınıf öğrencisi amatör bir yazarım. Genel olarak ülkemizdeki sorunları ele alarak eleştiri yapıyorum. Amacım farkındalığı arttırarak benim bakış açım ile sizlere olması gereken yönetim biçimleri gibi siyasal politikaları anlatmak. Tamamıyla şahsi bakış açım ve özgün düşüncelerim ile yazı yazmaktayım.

İREM SUNMAN
Yazar

1998 yılında Istanbulda doğmuştur. 2016 Sakarya Üniversitesi Felsefe bölümüne başlamıştır 2020 yılında buradan mezun olmuştur. Şuan da Anadolu Üniversitesi Sosyoloji bölümünde eğitim hayatına devam etmektedir.

YAĞIZ YILMAZ
Yazar

2018 başlarından beridir yazıyorum. Kendime ait birçok Blogum oldu, şimdilerde farklı yerlere katılmaya karar verdim. Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nde Kimya alanında Lisans Eğitimi alıyorum. Genel olarak Sinema Sektörü ile alakadar yazıyorum. Zaman zaman bilimsel yazılarla da karşınıza çıkabilirim :))

SÜMEYYE TEKİN
Yazar

2002 Ağustos doğumluyum. Giresun Üniversitesi’nde Elektrik Elektronik Mühendisliği öğrencisiyim. Deli dolu pozitif bir birey olmamın yanında lider ruhlu ve sıcakkanlıyım. Sanata çok fazla ilgi duyuyorum, ara ara karakalem ve yağlı boya çalışmaları yapıyorum. Pilatesle ilgileniyorum. Anlamlı fotoğraflar çekip kendi yazılarımla paylaşmayı çok seviyorum, yani doğayı resmediyorum. Yazma tutkum buraya dayanıyor aslında. Yalnız kaldığımda da yazdım, kalabalıkta da. Kendimi yazarak buldum. İlgi alanlarım arasında Bilim ve Teknoloji, Yazılım, uçaklar var. Çokça araştırıp okuyorum. Ve gayem kendimden öte içinde bulunduğum topluma bir şeyler katıp ileriye taşımak.

ZEYNEP ÜRÜŞAN
Yazar

Merhaba, ben Zeynep Ürüşan. 1998 yılında Erzurum’ da dünyaya geldim. Yükseköğretimine geçişe kadar olan eğitimimi sırasıyla İMKB İnönü İlköğretim okulu, Erzurum Anadolu Lisesi ve Özel Güneş Kız Anadolu Lisesin de Erzurum’ da tamamladım. Şuan, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi hukuk fakültesi öğrencisiyim. Hukuk, Teknoloji, Edebiyat ve spor alanın da yazacağım yazıları sizin ile paylaşmak için sabırsızlanıyorum.

FATİH ARSLANPINAR
Yazar

20 yaşında Konya da ikamet ediyorum. Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi 3. Sınıf ve Anadolu Üniversitesi’nde Adalet bölümünde 2. sınıf öğrencisiyim.
Öğrenim hayatı haricinde; Atletizm üç adım atlama da Türkiye Şampiyonu, Bölgesel bir radyoda, radyo programcısı ve yine bölgesel bir gazetede köşe yazarlığı yapıyorum.

NURGÜL TEKELİ
Yazar

2000 manisa doğumluyum. Liseyi İsmet İnönü kız meslek lisesi yiyecek ve içecek üretimi bölümünde okudum . Şu anda Anadolu Üniversitesi’nde Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı bölümünde okuyorum.


BETÜL DOĞAN
Yazar

Güller diyarı Isparta’dan bir adet Betül. Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Bankacılık ve Finans bölümünde yüksek lisansını tamamladı. Çocukluğundan beri edebiyata ve yazmaya olan merakı sebebiyle farklı alanlarda pek çok yayınlar yaptı. Kendine ait bloğunda içerik üretiyor aynı zamanda da kara kalem ve yağlıboya resimler yapıyor. Onun için sanat hayatının olmazsa olmazıdır. O sizleri de hayallerin dünyasında kaybolmak ve daha yakından tanış olmak için satırlarının arasına davet ediyor. 

FATİH SAMED BODUR
Yazar

1996 yılında Kırıkkale’de doğdu. Lise eğitimini Kırıkkale Anadolu Teknik Lisesi’nde tamamladı. 2014 yılında Kırıkkale Üniversitesi Meslek Yüksekokulu’nda başladığı Bilgisayar Programcılığı bölümünden kaydını sildirdi. 2017 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi’nde başladığı Radyo, Televizyon ve Sinema bölümünden 2021 yılında lisans derecesiyle mezun oldu. Sinema ve müzik alanıyla yakından ilgilenen, felsefe ve metafizik üzerine okumalar yapan Fatih, farklı edebi türlerde yazılar yazmayı ve yeni hikâyeler ortaya çıkarmayı amaçlamaktadır.

BETÜL YAREN ÇİBUK
Yazar

Van doğumluyum ve burada ikamet etmekteyim. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Hemşirelik bölümü 2. sınıf öğrencisiyim aynı zamanda bir ön lisans bölümü mezunuyum. Daha fazla yaşama dokunabilmek adına çeşitli gönüllülük faaliyetleri ve sosyal faaliyetlerde yer almaktayım.

BÜŞRA ERCAN
Yazar

1999 yılında İstanbul’da doğdum. Çocukluğumdan beri duygularımı en iyi şekilde kalemle aktardım. Her zaman kendim için yazdım. Üniversite hayatım boyunca düşüncelerim şekillendikçe yazmak benim için daha da ayrı bir önem kazandı. Şimdi yine en çok, kendim için yazıyorum.

AYŞEGÜL KAPANCIK
Yazar

Hoşgeldiniz, 1994 Ankara doğumluyum. Çocukluk hayalim olan yazarlık için kendimi geliştiriyorum, yazarlık eğitimleri aldım ve almaya devam ediyorum, bir gün Ayşegül Kapancık olarak bir kitabın sahibi olmak istiyorum.

ZEHRA KÖKSAL
Yazar

Merhaba, ismim Zehra. Marmara Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği Bölümü 4. sınıf öğrencisiyim. Küçüklüğümden beri dil ve edebiyata duyduğum ilgi, editör ve yazar olma hayaline evrildi. Bu hayal peşinde adım adım ilerlerken sizlerle yazılarımı paylaşmaktan büyük bir mutluluk duyacağım.

İREM İKİZLER
Yazar

Merhabalar. Adım İrem İkizler. 23.06.1999 tarihinde Tekirdağ’da doğdum. Çocukluğumdan beri kendimi yazarak ifade etmeye alışkınım. Yazmayı, duygularımı yazarken çözmeyi seviyorum. Şu anda Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Sosyoloji 4. Sınıf öğrencisiyim. Sarmaşık Yayınları dergisinde bir senedir gönüllü olarak yazarlık yapıyorum. Aynı zamanda yine Sarmaşık yayınlarının çıkarmış olduğu “Bizim İçin Toplum’ adlı derleme kitabında ‘Toplum Tohumları’ adlı yazım yayımlandı. Daha çok düşünce ve sohbet yazıları yazıyorum. Fakat her alanda ve türde yazmak için çabalamaya hazırım. Amacım; kelimelerle insanlara hitap eden metinler yazmayı başarıp kendimi yine kendime kanıtlamak ve yazma yeteneğimi geliştirmek.

ELİF AKTAR
Yazar

Merhabalar,
Ben Afyonkarahisar doğumlu Elif. Yazmayı, okumayı, dinlemeyi ve fotoğraf çekmeyi sevdiğimden ve hobilerime bir ciddiyet kazandırmak için buradayım. Akademik hayattan verdiğim molalarda yazılarımı sizlerle paylaşacağım için çok mutluyum. Keyifli okumalar! Sevgiler…

Yazarlar

Abone Ol 
Başa dön tuşu