Farkındalık

Değersizleştirilmek

Abone Ol 

Değersizleştirilmek bütün hayatımızı etkiliyor ama aslında farkında değiliz. Siz farkında mısınız? Hayatınızda fazla insan olduğunu ve herkesi gereksiz bir şekilde memnun etme çabasına girdiğinizin farkında mısınız?

Hayatımıza çok fazla insan girip çıkıyor. Sanki açık kapı bırakmışız ve ışığı gören herkes de “Bi arkadaşa bakıp çıkacağım.” deyip girip çıkıyor.

Bir insana çok kısa sürede alışıp iyi biri olduğunu düşünüyorsan biraz dikkatli olmalısın.Her şey çok hızlı gerçekleştiği zaman korkmaya başla çünkü çabuk alışıyorsun ama bu böyle olmamalı ve kendine artık mesafe denen şeyi öğretmen lazım çünkü insanlar kırıcı , umursamaz olabilir. Seni yani karşısındakini düşünmeyebiliyor. Bizde öyle olmalıyım çünkü öyle olmayınca daha çok ve daha çok kırılıyoruz bu da üzücü hem de fazlasıyla. Sonuçta sana değer vermeyen birine neden hak ettiğinden fazla değer verip onu şımartıyorsun ki ¿

Hak edene hak ettiği kadar davrandıktan sonra aslında yanımızda sadece hakiki insanların kaldığını ve diğerlerinin aslında gelip geçici olduğunu görüyoruz ve ruhsal olarak da rahatlama oluyor.

Kimseyi memnun etmek zorunda değilsin çünkü unutma sen güçlü birisin ve her zaman da öyle olacaksın. İnsanlar kolayca seni yıkamaz ya da seni üzemez.

Hayatınızdaki fazlalıklardan kurtulup daha da mutlu olmanız dileğiyle…

Abone Ol 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu